Fotinia i thotë Danjelit se Olsi i flet normalisht sikur të mos kishte ndodhur asgjë, por për Danjelin mes tyre ka marrë fund marrëdhënia.

Ai shprehet i vendosur dhe thotë se Olsit nuk do t’i flasë më, të paktën në shtëpinë e Big Brother”, për debatin e fundit që ndodhi pak ditë më parë mes tyre.

“Ai do të flasë ty, pse jo, por me mua nuk flet më në këtë shtypi edhe nëse ai do të më flasë”, thotë i vendosur Danjeli.

Fotinia thotë se Olsi duhet të reflektojë për situatën e krijuar mes tyre. “Për mua nuk ka më rëndësi, nuk më intereson më. Unë do të mbaj qëndrimin tim, nuk më intereson fjalori i tillë që përdorin me familjen”, thotë Danjeli.