Danjeli dhe Fotinia janë një prej çifteve që brenda shtëpisë shfaqin veçse dashuri për njëri-tjetrin.E pas çdo debati, ata duket sikur shfaqin gjithnjë e më tepër dashuri për njëri-tjetri.

Debati i fundit mes tyre dhe Elsamedit, e ka acaruar shumë Danjelin, i cili shprehet se “Sa inat më vjen me vete, për Zotin . Si vajzë e keqe bën veç flet, natën gërhet. Kujton se janë të gjithë peshq këtu”.

Por ashtu siç ka ndodhur edhe më parë, debati është harruar dhe për ta, ekzistojnë vetëm ata të dy. Danjeli ia shpreh sërish këtë Fotinisë, duke i thënë se “ne fitues jemi Fotini. Për ne ka mbaruar Big-u”.