Dy çiftet, Fotini-Danjel dhe Katerina-Lupçe diskutojnë se çfarë të organizojnë në mbrëmje.

Katerina dhe Danjeli përkëdhelen. Më pas, kapin duart dhe e njëri-tjetrit dhe i lëkundin.

Ndërkohë, Danjeli e prek në fytyrë me këmbë Lupçen. “Debil! Më futi këmbën në gojë”, i thotë ai.

Lupçe ngrihet të ikë në kuzhinë, ndërsa Danjeli e pengon dhe qesh me të.