Danjeli nuk i është bashkuar më tre djemve të tjerë, Lupçes, Olsit dhe Musës, të cilët kanë folur gjatë për të, duke i bërë një analizë të gjatë lojës së tij që nga fillimi.

Por në bisedë me Olsin, Musa e cilëson Danjelin si fansin tim të parë në Big Brother, ndërsa thotë se ai vetë ka qenë i vërtetë në lidhjen dhe lojën e tij në Big Brother.

“Unë i kam thënë që është fansi im i parë dhe ashtu është. Ai është fans i Donës dhe i Musës. Ai shikonte gjithmonë se çfarë bëjë unë dhe Dona. Ne kemi qenë të vërtetë në lidhjen tonë.