Danjeli dhe Elsamedi vazhdojnë të diskutojnë bashkë, por këtë herë me tone më të qeta.

“Sulmi ndaj meje ka filluar që natën e parë nga Fotinia, kur po bëja debat me Fiorentinën. Me Fotininë nuk kishim fol asnjëherë dhe erdhi si avokate mbrojtëse, sikur e kishte paguar Fiorentina”, thotë Elsamedi.

“Unë si Danjeli çfarë nxjerr nga goja i qëndroj i përmbahem. Nëse e them diçka, unë i nxjerr 4-5 për ta arsyetuar”, thotë Danjeli, ndërsa Elsamedi i thotë se këto pika ai nuk i ka.

“Ti je 23-vjeçar me logjik të varfër”, i thotë Elsamedi.