Zarfi i zi ka bashkuar Danjelin dhe Damianon duke diskutuar mbi njëri tjetrin.

Fillimisht Damiano pyet Danjelin nëse beson se do të ketë banorë të rinj në shtëpi. Ai i përgjigjet se nuk do të ketë banorë të rinj, megjithëse thotë se nuk mund ta parashikojë këtë gjë.

Më pas, Danjeli shprehet se zarfi i zi ishte për të. Më vjen keq për Fotininë. Nga goja ime do të ketë pasoja edhe ajo”, shprehet Danjeli.

“Kohën s’e kthejmë dot mbrapa, nuk kemi se çfarë të bëjmë”, thotë ai.