Mes çifteve Danjel-Fotini dhe Katerina-Lupçe duket se është krijuar një miqësi e fortë në shtëpinë e Big Brother.

E ndërsa Lupçe bisedon me banorët e tjerë se çfarë do të gatuajnë. Danjeli stërvitet me Katerinën për Boks.

Stërvitje që e argëton Katerinën, por që ka lodhur mesa duket Danjelin, që çlodhet në krahët e Fotinisë, ku nuk kanë t munguara as puthjet.