Rastet kur Danjeli gatuan janë të rralla dhe kjo gjë sigurisht që është vënë re edhe nga Olsi.

Por ditën e sotme, Olsi e gjen Danjelin në kuzhinë duke bërë përgatitjet për drekën dhe kjo gjë e ka befasuar atë.

“Uaaa ç’po me shohin sytë”, thotë Olsin, ndërsa këtë e shoqëron edhe me një buzëqeshje.