Fotini i thotë Danjelit se ndonjëherë bëhet “shumë budalla”.

“Je shumë budalla ndonjëherë! Ndonjëherë bësh shumë biond!”, i thotë ajo.

Danjeli qesh dhe më pas kujton dhe ka një pyetje për partneren e tij.

“Për Zotin jemi lidhur shumë bashkë. E shikon dot jetën pa mua?”, i thotë ai.

Përgjigjja e Fotinisë është e qartë.

“Çfarë thua?! Unë nuk fle dot një natë pa ty!”, ja kthen ajo dhe më pas që të dy puthen.