Danjel dhe Fotini prindër së shpejti?

Pas daljes nga Big Brother, Danjelin dhe Fotininë i kemi parë shumë aktivë në rrjete sociale ku edhe sot kanë bërë një video live dhe i kanë kthyer përgjigje komenteve të fansave.

Një nga ndjekësit e ka pyetur çiftin se kur kanë ndërmend të bëjnë fëmijë. Fotinia nuk dukej se donte një fëmijë momentalisht pasi tha se është ende herët.

Ndërsa Danjeli u shpreh se e dëshironte shumë një djalë. Epo ku i dihet, Danjeli qenka gati, vetëm të aprovojë Fotinia dhe së shpejti mund t’i shohim prindër.