Për çiftin simpatik kjo periudhë ka qenë e mbushur me surpriza dhe me shumë ngjarje të reja. Pas dasmës që bën në “Big Brother”, Danjeli dhe Fotinia ia dolën që të fitonin 100 milion lekë, duke triumfuar në reality-show. Duket se pas spektaklit dyshja ka pasur nevojë të kalojë pak kohë në shoqërinë e njëri-tjetrit, duke pushuar, por edhe duke shijuar shoqërinë.

Fotot e publikuara nga Gazeta Shqiptare janë shkrepur në Radhimë, ku dyshja simpatike është duke pushuar së bashku me shoqërinë. Si duket edhe në foto, Danjeli dhe Fotinia nuk janë ndarë për asnjë sekondë, duke u puthur dhe përqafuar ashtu si edhe brenda në shtëpi.