Damiano

Mosha: 26 vjeç

Vendlindja: Berat

Profesioni: Menaxher

Damiano është një djalë 26-vjeçar nga Berati, por që jeton prej shumë vitesh në Suedi. Është rritur në një familje me femra, të cilat janë shumë të rëndësishme për të: gjyshja, mamaja dhe tezja. Ndarja e prindërve dhe dhuna që ka parë në familje, kanë ndikuar shumë në karakterin e tij. Punon si menaxher lokalesh dhe ka shumë dëshirë të shoqërohet me njerëz të famshëm, kjo është dhe një nga arsyet që është në “Big Brother”.