Mbrëmjen e kaluar Xheni i leu thonjtë e këmbës me manikyr Daminos, ndërsa ky i fundit ishte në gjumë.

Me pretekstin e këtij gjesti Damiano i afrohet Xhenit dhe i thotë me shaka “Se do t’i lyej unë flokët. Sa gjera kam në mendje për ty…”, duke nënkuptuar hakmarrje për thonjtë e lyer me manikyr.

Xheni ka filluar të flasë rreth situatës komike që krijoi vetë dhe se si u kishte lyer thonjtë, atij, Benardit dhe Liridonit.

“Kam 3-4 plane në mendje” thotë ai “do të filloj nga më e vogla te më e madhja. Do të hedh çokokrem në fytyrë”, i thotë ai me shaka, ndërsa Xheni qesh dhe ndjehet lirshëm.