Damiano ka komentuar ndarjen nga e dashura e tij në Suedi, për të cilën ai tregon se shoqëria e futi në rrugë të gabuar.

“Kam bashkëjetuar. Ajo ishte tip shumë i mirë, shumë e edukuar, por kur shkon në një vend të Evropës duhet të marrësh. Gjerat e mira, jo shfrenimin. Vajza 3 muajt e fundit arriti që ndërroi shoqëri, dhe u bë pre e alkoolit. Dilte shpesh me shoqet. Femrat janë të pavarura atje. Ajo vinte në ora 4-5 e dehur”, tregon ai.

“Si vija dot kushte, u përpoqa ta ndihmoja, por ajo vazhdonte. Arrita në atë pikë që i thashë se s’mund të vazhdojë më”, thotë Damiano, që shton se “Unë mendoj se në një lidhje, në bashkëjetesë duhet të dy të përpiqen të mos e bëjnë jetën rutinë”.