Një muaj më parë Damiano udhëtoi drejt Suedisë, shteti ku jeton prej disa vitesh, por malli për Shqipërinë bëri që ish-banori të mos qëndrojë shumë gjatë atje. Ditën e sotme, Damiano është rikthyer sërish në Shqipëri.

Personat e parë që takoi ish-banori janë çifti Enida dhe Marjus me të cilët Damiano mesa duket ka ruajtur një shoqëri të ngushtë.

“Me njerëz të mirë dhe të thjesht”, shkruan Damiano në foton e postuar në Instastory ku shfaqet me Enidën dhe Marjusin.