Damiano pesimist: Nëse s’hyn ndonjë vajzë e re, u dogja

Liridoni dhe Damiano janë shumë shokë me njëri-tjetrin dhe ndjehen të lirshëm të bisedojnë hapur me njëri-tjetrin.

Damiano, i cili e fare të qartë se duhet të vijojë loja, e sheh veten të pafavorizuar me vajzat e mbetura beqare në shtëpinë e Big Brother dhe këtë shqetësim ia shpreh edhe Liridonit.

“Po nuk u bë ndonjë futje këtë javë, ndonjë person i ri… Nuk përshtatem me asnjërën nga vajzat. Edhe Donën qe kisha synim është në tjetër botë me Musën”, shprehet Damiano.