Edhe me Kleodianën, duket se gjërat nuk po i shkojnë mirë Damianos.

Ai shkon dhe i bashkohet Kleodianës në krevatin e saj. Më pas nis të mësojë më shumë se çfarë ajo mendon për të. Ndërsa në një moment e pyet atë edhe për pëlqimin mes dy njerëzve, por Kleodiana ka kërkuar të mos përfshihet në këtë temë.

“Mos më ngatërro mua me këto gjëra”, i thotë ajo, ndërsa më pas i vënë dukje edhe faktin që i ka zënë krevatin dhe i kërkon të ngrihet.

“Të iki unë”, i thotë Damiano. “Me dëshirë është. Më duket një situatë shumë për të qeshur”, i thotë Kleodiana. Ndërsa Damiano i kërkon falje dhe largohet i mërzitur.