Damianos dhe Armelës të përgjumur në krevat u është bashkuar edhe Kei që flet në distancë më Musanë.

Ajo i thotë atij, se ndryshe nga Armela, që me shaka e quan “llafazane”, Dona është e urtë, flet pak dhe saktë.

“Ma lerë rehat gocën se është e lodhur”, i bërtet Damiano.

“Çfarë do të bëni ju? Do të flini që të kaloj tek krevati im unë?”, pyet Kei.

“Ik shporru se ka vajt aty ku nuk mban më”, i thotë Damiano.