Lupçe diskuton dhe Damianon për përplasjen e Danjelit dhe me Ervinin, ku mes djemve në debat pati edhe ofendime.

Lupçe e pyet Damianon se cila është më e rëndë për të, nëse dikush do t’i thoshte i pafytyrë, pa karakter, i pa shpirt, apo nëse do t’i thoshte legen.

“Këtu janë bërë shumë klane, por unë mbaj qëndrimin tim dhe anën e askujt. Për mua, fjala legen është shumë herë më e rëndë (e përdorur nga Danjeli ndaj Ervinit)”, thotë Damiano.

Më pas, Lupçe e pyet më konkretisht atë, duke i thënë se çmendim kishte për debatin ndërmjet Danjelit dhe Ervinit.

“Për mua sharjet ishin në një nivel”, thotë Damiano.