Lupçe ndodhet i vetëm në kuzhinë dhe dukshëm i mërzitur. Ai e ka të gjithë mërzinë me Danjelin dhe Fotininë.

Damiano e sheh dhe i afrohet për t’i dhënë 2-3 këshilla.

“Më dëgjo mua. Këtu ngrije zërin sa të të dojë qejfi dhe pikë. Mos hajde m’i thua mua këtu këto, po thuaja atij (Danjelit) në moment”, i thotë Damiano.