Edhe pse më herët gjatë ditës ishte Kei ajo që ja vuri edhe një herë në dukje ngacmimet e Olsit ndaj Armelës, në mbrëmje Damiano i ka thënë Keit se po qëndron pasive.

Damiano dhe Kei ndodhen në oborr duke pirë cigare. Ai nis ta ngacmojë duke e pyetur se përse është aq e qet dhe e stresuar.

Ajo i përgjigjet se e ka gabim sepse ajo është shumë e qetë, por Damiano se sheh në terezi.

Damiano thotë se ai është i vetmi në terezi këtë javë. Kei i përgjigjet se këtë javë ai ka shfryrë gjërat që ka mbajt javën e shkuar.

Më pas, së bashku me Armelën, Damiano këshillojnë Keit që të lëvizin pak këtë javë sepse po qëndrojë kështu, sipas tyre, përqindja për të dalë është 70 me 30 përqind.

Armela këshillon Kein të tregojë që konceptet e saj janë më lartë se të Olsit dhe se Armela dëshiron që ajo të jetë këtu sepse “Olsi po ndryshon për të rikuperuar gabimet e javëve të shkuara, dhe se ajo po e lë të akumuloj deri sa ai të shpërthejë”.