Damiano: Kam patur mbi 35 femra

Tashmë që janë bërë të gjithë bashkë, loja me shishe në shtëpinë e beqarëve nuk organizohet më djemtë veç e vajzat veç.

Të gjithë ata janë mbledhur në dhomën e vajzave dhe kanë nisur të rrotullojnë shishen e pyetje-përgjigjjeve dhe pyetjet ishin pikante, e po aq edhe përgjigjjet.

Liridoni kërkon të dijë sesa femra ka patur Damiano.

“Mbi 35”, përgjigjet ai.

Musa nga ana tjetër pyet Kleodianën se kur e ka bërë (seks) për herë të fundit.

“Kam tre muaj që s’e kam bërë”, i thotë ajo.

Kur i vjen radha Kleodianës për të pyetur Musain, ajo i thotë se cila prej vajzave i pëlqen më shumë në shtëpi.

“Armela”, i përgjigjet ai.