Damiano, djali nga Berati, i cili është rritur në një familje me femra që pas ndarjes së prindërve, thotë se ka 5 vite që nuk e ka takuar babain.  “Me xhaxhain dhe gjyshen kam marrëdhënie të mira, pasi ata e duan mamanë, ndërsa babain kam më shumë se 5 vite pa e takuar”, thotë Damiano gjatë një bisede me Liridonin.  Qënke sprovuar në jetë me shumë gjëra i thotë Liridoni, ndërsa Damiano shprehet se tashmë gjithçka për të ka kaluar.  Prej kohësh, Damiano është zhvendosur dhe jeton në Suedi.

Damiano, djali nga Berati, i cili është rritur në një familje me femra që pas ndarjes së prindërve, thotë se ka 5 vite që nuk e ka takuar babain.

“Me xhaxhain dhe gjyshen kam marrëdhënie të mira, pasi ata e duan mamanë, ndërsa babain kam më shumë se 5 vite pa e takuar”, thotë Damiano gjatë një bisede me Liridonin.

Qënke sprovuar në jetë me shumë gjëra i thotë Liridoni, ndërsa Damiano shprehet se tashmë gjithçka për të ka kaluar.

Prej kohësh, Damiano është zhvendosur dhe jeton në Suedi.