Pas debatit të mbrëmshëm që Armela pati me Xhenin, Damiano ka dashura të këshillojë partneren e tij në lidhje me lojën.

“Bëj kujdes, jepu njerëzve përgjigjen e duhur”, i thotë Damiano. “Kisha gjithë ditën që duroja. Mos të kapesha edhe aty më mirë të ikja fare”, reagon Armela.

“Mos e bëj këtë sepse njerëzit që janë në nominim kërkojnë material, materiali gjendet nga ato që nuk janë në nominim”, i kthehet Damiano.

Më tej, Damiano i thotë Armelës që të mos imponohet nga asnjeri. “S’dua të imponohesh nga asnjë njeri. Imponimi mund të bëhet në mënyrë direkte dhe indirekte”,

“Unë nuk dëgjoj asnjeri përveç teje. Kam dëgjuar bëj këtë e bëj atë, por në sy të banorëve të tjerë”, i thotë Armela.

Megjithatë, në fund Damiano e mbyll bisedën me partneren e tij me

“Më fal, mos e vrit mendjen s’është asgjë e madhe apo kush e di… ore bjeru se me dru e duan këto”, i thotë në fund Damiano.