Këtë javë nuk ka pasur votime për të nxjerrë një çift nga loja, por ka votim për të zgjedhur çiftin imun.

Edhe prëse nuk çift në lojë Elsamedi shpreh dëshirën që ai sëbashku me Ambrën të zgjidhen si çift imun. “Do kisha shumë qejf ta fitonim ne dhe këta të tërboheshin fare”, shprehet Elsamedi.

Por dëshira dhe realiteti shpesh nuk përputhen e për këtë ata janë të qartë. Biseda e tyre vijon më tej se kush realisht mund të jetë çifti imun i javës.

Një tjetër pikë ku ata të dy ndahen në mendime, Ambra shprehet se ata që do ta fitojnë çmimin imun janë Dona dhe Musa, ndërsa Elsamedi beson se do të jenë pikërisht Katerina me Lupçen.