Fiorentina nuk i ka me shumë sy të mirë banorët e rinj që kanë hyrë brenda shtëpisë dhe këto ditë i duken të zymta. Këtë gjë ajo ia shpreh Katerinës, së cilës i tregon edhe se Olsi e ka bërë me nerva.

“Më duket shumë e zymtë. Ditën e parë qe jemi futur ne ka pasur gjallëri”, shprehet Fiorentina.

Ajo më tej tregon edhe përse është edhe e nevrikosur me Olsin. “Donin të dinin se kush ishte çifti që më pëlqen. Se kafsha e dha mendimin”, shprehet ajo teksa tregon se Olsi ka thënë se pëlqente më tepër Donaldin me Elisonën.