Të gjitha çiftet përfunduan nominimet në dhomën e rrëfimit, ku në përfundim kanë dalë dy prej tyre.

Çifti Adem-Ejona dhe Danjel-Fotini do të jenë përballë njëri-tjetrit dhe të shtunën njëri prej tyre do të largohet.

Nominimet dhe arsyet:

Kei dhe Vivi: Danjelin dhe Fotininë dhe Ademin me Ejonën.

Ademi dhe Ejona: Danjeli me Fotininë, që Fotinia të jetë më active dhe Lupçe me Katerinën. Lupçe duket i papjekur.

Katerina dhe LupKaterina dhe Lupçe: Kei dhe Vivin sepse Kei jep vetëm urdhra dhe Ademin me Ejonën.

Danjel dhe Fotini: Kei sepse tregohet shumë e pashpirt dhe sulmon gjithë çiftet e dobta brenda në shtëpi dhe Fiorentinën me Olsin sepse Fiori “mend s’ka, mend s’do dhe mend të jep”.

Olsi dhe Fiorentina: Ademin me Ejonën. Duhet të jenë më aktivë dhe Danjel me Fotininë sepse duam t’i shohim në sesa intrigantë janë gjatë javës.