Jona Kalemaj është ish-banorja e Big Brother së cilës i ndryshoi tërësisht jeta pasi përfundoi reality show. Ajo solli në jetë një fëmijë dhe duket se po kalon një periudhë të bukur në jetën e saj.

Megjithatë, thashetheme të  shumta kanë qarkulluar kohët e fundit në lidhje me bashkëshortin e saj, e më konkretisht, për faktin se ai është baba i dy fëmijëve me një grua tjetër.

Jona Kalemaj ka shkruar se ajo dhe burri i saj janë bërë prindër për herë të parë me vajzën e tyre, Ejsin.

Sipas saj kjo gjë nuk është  e vërtetë pasi nëse bashkëshorti do kishte fëmijë nuk do i fshinte, por do i donte njësoj si fëmijët e saj.joq