Olsi dhe Damiano kanë një shpresë se dita e sotme do të jetë e fundit e izolimit nga pjesa tjetër e banorëve.

“Rëndësi ka që debat s’ka pasur këtu kjo është shenjë e mirë normal çdo kush nga ne ka një vlerë të ndryshme e thashë dhe një herë ndodhi çfarë ndodhi dikush më pak dikush më shumë kemi zënë mend”, shprehet Olsi.

Ndërsa Damiano në përpjekje për të sqaruar çdo gjë me Damianon shprehet se “jam egoist, sidomos kur më prek familjen dhe nënën, unë të fal, por nuk harroj. Unë në këto tre ditë kam kuptuar që Olsi nuk është ashtu me nerva, por kur t’i më prek familjen dhe nënën dhe ke qëndruar rrugëve unë nuk ia prek kurrë këtë dikujt, se e kam vuajtur vetë. Rëndësi ka që patëm një bashkëpunim”.