Benardi njihet me Sidritën

Në pritje të darkës mes konkurrentëve singel, Big Brother ka vendosur që t’i ofrojë Sidritës njohjen me disa prej djemve.
Pasi Sidrita hyn në dhomën me pikëpyetje, pranë saj vjen Benardi me të cilën diskutojnë për tema të ndryshme.
Pas tij do e kenë radhën edhe dy djemtë e tjerë, Damiano dhe Liridoni.