Benardi është ndjerë i prekur nga një fjalë e Damianos kur po debatonte me Fiorentinën dhe këtë kërkon ta sqarojë në mes të një debati të nxehtë mes Damianos dhe Ervinit.

“Pyete qëparë Fiorentinën. A ka burra këtu?! Nëse ti nuk e quan veten pse na përfshin edhe ne”, i thotë ai Damianos.
Ky i fundit i ka kërkuar disa herë që ta ripërsërisë pasi nuk po e kërkonte se çfarë dëshironte të thoshte Benardi, më pas i ka kërkua falje duke i thënë se nuk ka asgjë personale me të, duke i thënë se ai nuk duhet të shtyhet nga të tjerët.

“Nëse fjalët e mia të kanë prekur, të kërkoj falje”, i thotë ai.