Benardi është mërzitur me Xhenin për shkak të sjelljes së kësaj të fundit.

Ajo i ka kërkuar që ai të ndryshojë mënyrën e të të ushqyerit dhe të hajë më pak, por kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak Benardit.

“Nuk mund të më thuash mendon vetëm për vete. Mos më fol mua me ironi dhe mos i nxeh situatat”, i thotë Benardi.

Xheni më pas kërkon të qetësojë situatën duke tentuar ta puthë atë, por Benardi largohet i mërzitur.