Xheni e kritikon shpesh Benardin për ushqimin, por këtë herë është ai që e kritikon partneren e tij.

“Unë i them të dobësohet, por kjo nuk reflekton. I duket barku sikur është 3 muajshe. A të gjuan me shkelma?”, i thotë ai me shaka partneres së tij.

Më pas, Benardi ngrihet dhe ledhaton dhe puth partneren e tij.