Benardi është duke ngrënë në kuzhinë dhe Xheni i afrohet dhe i thotë që të mos hajë shumë bukë se nuk i bën mirë.

“U bë b… jote! Ik mos më prek! E di unë më bën mirë apo nuk më bën mirë”, ja kthen ai gjithë nerva.

Xheni i thotë se “nuk po e prek njeri” dhe largohet pa u ndjerë.