Si lider, Xheni dhe Benardi kanë më shumë kohë në dispozicion për të kaluar me njëri-tjetrin, madje të shkëputur edhe nga pjesa tjetër e banorëve dhe kanë mundësi ta çojnë më tej lidhjen e tyre.

Benardi qëndroi për një kohë në vaskë, ndërsa Xheni rrinte e shtrirë në krevat dhe e ngacmonte atë më fjalë.

Në një moment, ajo e pyet Benardin se sa ai ndjen për të. “Shpirti sa me do?”, e pyet Xheni.

Këtë herë, Benardi është i prerë, madje ndjenjat i mat edhe me përqindje. “25 përqind”, i përgjigjet shkurt ai.