Edhe pse duket se kanë pasur probleme me njëri-tjetrin, Xheni dhe Benardi kalojnë shumë kohë së bashku duke u përqafuar e përkëdhelur.

Benardi bën shaka me të duke i thënë se ai është majmuni, ndërsa ajo një “cita”. Më pas ai i thotë Xhenin që sonte të flejë në krevatin e tij.

Por Xheni i jep përgjigje negative, ndërsa Benardi i thotë se meqenëse ajo nuk pranoi ai do të flejë me dikë tjetër. Megjithatë për Xhenin nuk është problem.