Ketu mund te shikoni te gjitha profilet e Banorve te Big Brother Albania 9, Biografine, Videot e shume te tjera rreth Banorve te ketij edicioni, ju deshirojme shikim te kendshem dhe disponim na vazhdimin e ketij edicioni te Big Brother Albania.

Fiorentina – OlsiKaterina – Lupçe

Vivi – KeiEjona – Adem

Gerta – DenisSidritaDamiano