Banoret e reja: Sidrita e sjellshme, Xheni e këndshme

Dona dhe Kleodiana janë dy banoret e reja tek vajzat që u futën në shtëpi një natë më parë. Vajzat kanë diskutuar ditën e sotme në lidhje me banoret që gjetën aty.

Dona pyet Kleodianën se cila i pëlqen nga vajzat. Ajo i përgjigjet se i pëlqen Sidrita, se është shumë e sjellshme dhe këta tipa i ka fiksim.

Dona thotë se i pëlqen edhe asaj Sidrita dhe Xheni i duket thjesht e këndshme.

Më pas flet me kunja për Armelën. Ajo thotë se sa të bashkohen me djemtë do të bëhet shumë shoqe me Ervinin dhe Armelën.

“E kupton vete ti”, i thotë Kleodianës, “se çfarë do të thotë shok e shoqe, sa shumë i dua (duke nënkuptuar të kundërtën).