Asnjë surprizë. Çifti që është shfaqur më i qëndrueshëm brenda shtëpisë i tha jo “ndarjes”.

Pyetjes nëse dëshirojnë të vazhdojnë lojën vetëm apo në çift, Danjeli dhe Fotinia iu përgjigjën me një jo të prerë.

“Unë kam fituar 100 milionë që kur kam fituar Fotininë këtu brenda”, tha Danjeli.

Dhe për të të “festuar” këtë, që të dy ata shkëmbyen për disa sekonda një puthje në dalje të dhomës së rrëfimit.