Arbana Osmani një nga moderatoret më të dashura të ekranit shqiptar jetën private e ka mbajtur gjithmonë sekrete, por së fundmi disa foto të saj me bashkëshortin po bëjnë xhiron e rrjetit.
Moderatorja ka publikuar shumë pak foto me bashkëshortin madje deri më tani ka qenë mister edhe profesioni i tij.

Sipas informacioneve të fundit Arbana me bashkëshortin kanë 8 vite diferencë në moshë, me profesion është financier dhe quhet Ardit.

Arbana është klasifikuar si një ndër moderatoret më të dashura dhe më të suksesshme në Shqipëri që kur ka nisur karrierën e deri më sot.