Armela dhe Katerina teksa shohin Xhenin dhe Benardin që lozin thotë që janë shumë kalamaj.

“Ajo është më e madhe se mua, por është më e përkëdhelur”, shprehet Armela.

Më tej vajzat diskutojnë për faktin se ajo po abuzon me dënimin e vendosur nga “Vëllai i Madh” në lidhje me të ndalimin e bukës Benardit.