Armela i kërkon Damianos që të ndjekë shembullin e saj dhe të sqarohet njëherë e mirë me Musën, që ajo mendon se po i nxjerr keq.

“Me mua është i sqaruar ai. Ti akoma nuk ja ke mbyllur gojën dhe kjo më shqetëson. Më vjen inat dhe duhet t’ja mbyllësh gojën”, i thotë Armela.

Më pas që të dy thonë se do ta kapin veç e veç për t’u sqaruar me të.