Thyerja e rregullave nga Damiano penalizoi edhe partneren e tij, Armelën edhe ajo e larguar nga shtëpia mbrëmjen e sotme në bazë të rregullave të këtij programi.

Në studion e Big Brother, Armela u mundua ta justifikonte partnerin e saj, por më pas tha se do të kërkojë edhe sqarime nga ai.

Ajo u shpreh se e shihte vetëm së bashku me Damianon në finale, ndërsa tha se kishin hamendësuar se çifti për të cilin ishte zarfi i zi ishte Danjeli dhe Fotinia.

“Ata kanë qëndruar shumë pranë njëri-tjetrit dhe merreshin vesh shumë mirë, dukej sikur njiheshin nga jashtë”, tha Armela.