Pasi kaloi debatin me Danjelin dhe më pas me Fotininë, Damiano tashmë duhej të përballej dhe me kritikat dhe këshillat e Armelës, partneres së tij.

“Unë të kam thënë të mos debatosh, ti flet akoma. Nuk ke për të folur, për kokë të mamit. Nuk duhet të kishe treguar kë kishim nominuar. Nuk kishe pse e bëje për inat. U tregove shumë i acaruar në diskutimin me ta, ndërsa ata në terezi të vet. Duhet të jesh shumë i qetë”, i thotë Armela.

Ndërsa Damiano thotë se ishte Danjeli shumë i acaruar. “Unë di, nëse ai bën kunja është i acaruar”, thotë ai