Pas ndërhyrjes në hundë Armela pushoi për disa kohë duke mos postuar as foto në rrjete sociale dhe duke mos u shfaqur në publik, por tanimë ish-banorja i është rikthyer normalitetit.

Mbrëmjen e djeshme ajo ka qenë në shoqërinë e ish-fituesit të Big Brother, Anaid Kaloti dhe disa mikeshave.

Nuk dihej kjo miqësi e Armelës me Anaidin dhe as nëse mes tyre ka diçka më shumë se miqësi. Mbetet për t’u parë.