Armela i thotë Damianos që është një lojtar i fortë brend shtëpisë, por duhet të ndalë provokimet ndaj banorëve të tjerë.

“Më kanë thënë (banorët e tjerë) që pse të humbim kot pikë duke krijuar situata shumë të pakëndshme dhe pastaj të dalësh si viktimë”, i thotë Armela.

Damiano bie dakort.

“Nuk do të provokoj më”, i thotë ai.

Armela është mosbesuese. “Do të provokosh ti se provokimet janë të tuat”, ja kthen ajo.