Pasi Damiano i foli partneres së tij për vuajtjes që ka pasur në emigracion, Armela e ka “rikthyer” në shtëpi dhe i ka dhënë këshilla për lojën aty.

Ata flasin për debatet që ka pasur Damiano që javës që po lëmë pas. Armela e këshillon që të mos përsërisë të njëjtën fjalë 100 herë se bëhet acarues dhe të mos bërtasë, por të flasë më i qetë.

Ndërsa Damiano i thotë se këtë javë do të ndryshojë dhe nuk do bëjnë debate fare asnjëri prej të dyve dhe se duhet të akumulojnë.