Armela e quajti tinëzar, Ervini: Liridoni s’e meriton këtë

Liridoni dhe djemtë e tjerë janë mbledhur rreth tavolinës së ngrënies ku diskutojnë për vajzat në shtëpinë e beqarëve.

Tema që hapet është ajo marrëdhënies së Liridonit me vajzat, e veçanërisht me Armelën, e cila e ka quajtur atë shumë “tinëzar”.

Ervini i thotë se reagimi i bërë nga Liridoni ka gjenë gjëja e duhur.

“Ti e injorove atë me heshtje dhe bërë gjënë e mirë, sepse është një fjalë që ajo e ka thënë me bindje”, e këshillon Ervini.

Ervini beson se Liridoni nuk e ka merituar këtë nga Armela, ndërsa Benardi vlerëson se vajza bëri gabim që e tha në sy të të gjithëve.

“E meriton, s’e meriton këto gjëra duhet t’ja thuash vetëm kur je me të, aty jep mendimin tënd”, tha ai.