Tre janë çiftet finale, e për të tretën herë vjen i njëjti çift si opinionistë të këtij Big Brother, për të analizuar e komentuar finalistët gjatë kësaj mbrëmje.

Armand dhe Marçela Peza do të japin opinionet e tyre jo vetëm mbi lojën, por edhe mbi banorët që janë në finalen e madhe.