apliko big brother albaniaBig Brother Albania 9 – Nëse dëshiron famë, pushtet dhe para ateherë apliko tani për të qënë pjesë e eksperiencës më të jashtezakonshme të jetës tënde, prej së cilës asgjë nuk do të jetë si më parë.

Te gjithe te interesuarit per te qene pjese e Big Brother Albania 9, me posht do gjeni informacionet se si te aplikoni.

Per te aplikuar ne Big Brother Albania ju lutem KLIKONI KETU dhe plotessoni formularin me te dhenat e kerkuara dhe detalet personale. Ju Faleminderit.

APLIKO BIG BROTHER